#asbete3 @ CHEAPART.HALANDRI

ASMBETE_CHEAPARTHALANDRI-

Έξι μήνες μόλις μετά το ντεμπούτο του στο χώρο των events, το Ασμπέτε 3 είναι γεγονός. Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο κήπο της CHEAPART στο Χαλάνδρι, η παρέα ξαναμαζεύεται.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Η ιδέα ήρθε απλά… αφού τη συζήτησαν οι 3 φίλοι μπήκε στη ζωή τους για τα καλά και έφερε τα πάνω κάτω… Οι 3 φίλοι, ο Λευθέρης Πλακίδας, η Κατερίνα Σελίμου και η Μπέσσυ Μαστραντώνη πιστεύουν στα ραντεβού. Πιστεύουν πως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι ενδιαφέροντες ομιλητές, πιστεύουν στα χαρούμενα και θετικά πρόσωπα. Έτσι θέλησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για επικοινωνία και επαφή με ανθρώπους που έχουν την ίδια επιθυμία για ζωή και ονειρεύονται κάτι καλύτερο για την καθημερινότητα τους.

“Το Ασμπέτε έχει λίγο διαφορετικό ύφος και στόχο από τις κλασικές ομιλίες, προσπαθούμε να έχουμε ένα στυλ πιο χαλαρό, όπου ο ομιλητής και ο ακροατής είναι του ίδιου “βάρους”, ο ομιλητής μιλάει για τη δική του συμμετοχή, συμβολή και ανάμιξη σε ένα αντικείμενο ή μιλάει για ένα θέμα που πιθανότατα ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι σημαίνει και πώς λειτουργεί.” “Οι ομιλητές μας αυτή τη φορά θα είναι 7 (γιατί πάντα μπορεί να προστεθεί κάτι ενδιαφέρον την τελευταία στιγμή) και έχουμε διάφορα θέματα.

Επιδιώκουμε να μην έχουμε στενή θεματολογία αφού μετά τα πρώτα Ασμπέτε είδαμε πως το κοινό κυριολεκτικά ρούφηξε όλα όσα άκουσε. Μετά τις ομιλίες ακολουθούν ερωτήσεις, απαντήσεις, διάλογος, διαφωνία και όλα αυτά τα καλά που προωθούν την έννοια to know us better!”
Και για το τέλος ο Sito Sanchez, η κιθάρα του και το φλαμένκο. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος στην Αθήνα.

Ασμπέτε team

Λευθέρης Πλακίδας, Μπέσυ Μαστραντώνη, Κατερίνα Σελίμου.

Πληροφορίες για το event


Πρόγραμμα ομιλιών

Α’ Μέρος

Κυριάκος ΜούρτζηςΠαραμύθια
Λίλα ΚουμάντουCafé scientifique
Σταυρούλα και ΜαριαντίναΤο βαζάκι
Σούλα ΔιρέκηΤρέξιμο, εμείς οι δρομείς

Διάλειμμα

Β’ Μέρος

Αντώνης Βλασσόπουλοςiremember
Κατερίνα Γκόλτσιου / Εύα ΠαπαδημητρίουΑgrodesign
Τζίνα ΚαρασιώτουΔιπλωματικό σώμα
Sito SanchezFlamenco performance


ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_03

Κυριάκος Μούρτζης, από το χώρο της επικοινωνίας, στο χώρο του παραμυθιού. Μας εισάγει στην δημιουργική αφήγηση του παραμυθιού μέσα απο το οποίο μεταμορφωνόμαστε, τσακαλωνόμαστε, χρησιμοποιούμε τη φωνή και το σώμα μας, αντικείμενα και ήχους, για να αφηγηθούμε τελικά, ένα παραμύθι με το δικό μας αλλιώτικο τρόπο.

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_21

Λίλα Κουμάντου, Λέκτορας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και πρεσβευτής του Cafe Scientifique στην Αθήνα. Η επικοινωνία μεταξύ επιστημόνων και μη, είναι εφικτή και γόνιμη στο Cafe Scientifique (επιστημονικό καφενείο), ένα θεσμό που προωθεί την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών για ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή.

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_22

Τζίνα Καρασιώτου, διπλωμάτης στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Με αφορμή την εμπειρία της στην Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες, μας μιλά για την οπτική των Βρυξελλών στα όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο.

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_27

http://www.i-remember.gr! Ένα νέο, δυναμικό και γεμάτο θετική διάθεση site, έκανε μόλις την εμφάνισή του στον “αέρα” του ελληνικού internet, έτοιμο να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε το social networking. Μαζί μας ο Αντώνης Βλασσόπουλος – Managing Director Team iRemember

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_29

O Ισπανός Sito Guapito έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στο flamencο, αρχικά στο τραγούδι και στη συνέχεια στη μελέτη της κιθάρας. Στο #asbete3 θα μας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο του flamenco και τη φιλοσοφία του.

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_07

Σούλα Διρέκη. Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και παράλληλα δρομέας μαραθωνίου. Έχει δημιουργήσει μία τράπεζα αίματος με την ομάδα “Εμείς οι Δρομείς” και πραγματοποιεί αιμοδοσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τον αθλητικό σύλλογο Ερμή. Η Σούλα Διρέκη θα μας παροτρύνει να μπούμε στο τρέξιμο και στην άσκηση, και μας κάνει κοινωνούς σε αυτήν τη δράση με προμετωπίδα το μήνυμα της, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά.

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_19

Κατερίνα Γκόλτσιου και Εύα Παπαδημητρίου, Γεωπόνοι-Αρχιτέκτονες Τοπίου με εμπειρία στον τομέα διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου. Το γραφείο τους με την επωνυμία Agrodesign ασχολείται με τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τη μελέτη του περιβάλλοντος χώρου μιας αγροτοτουριστικής μονάδας.

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_12

H Μαριαντίνα και η Σταυρούλα. Ένας ιδιαίτερος πειραματισμός τροφής τους παρακίνησε στο να ξεκινήσουν “ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ”, ένα ανατρεπτικό juice bar με βιολογικούς χυμούς στο Βαζάκι.

Οι εμπνευστές και διοργανωτές του asbete, Μπέσσυ Μαστραντώνη, Λευθέρης Πλακίδας, Κατερίνα Σελίμου.

Οι εμπνευστές και διοργανωτές του asbete, Μπέσσυ Μαστραντώνη, Λευθέρης Πλακίδας, Κατερίνα Σελίμου.

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_18

ASBETE-3_CHEAPARTHALANDRI_20


CHEAPART.HALANDRI
Στρατάρχου Παπάγου 13
152 34 Χαλάνδρι

210 683 3620
office@cheapart.gr
http://www.cheaparthalandri.wordpress.com
http://www.cheapart.gr
www.facebook.com/cheapart.halandritwitter.com/cheapartathens

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s